НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ БАЩИНО ОГНИЩЕ

Щафета за здраве и милосърдие


На 18 март 2023 година, в гр. Самоков на площад „Захарий Зограф“ се проведе спортен празник под наслов „Щафета за здраве и милосърдие“ организирани от Национално движение „Бащино огнище“, СНЦ „Ти си доброто“, и кметът на село Бели Искър – Благовест Бичаков.

Благодарим на всички представители на ОСЕМ училища включили се в общоградски спорен празник ,, Щафета за здраве и милосърдие “ в помощ на Георги Георгиев от с. Мала Църква! Благодарим на родителите и учителите, както и на Господ за хубавото време.

Благотворителната щафета събра деца от различни възрасти. Те преминаха през различни спортни дисциплини като скачане на въже, бягане и носене на пинг-понг топчета през обособено трасе, участниците имаха възможност да се включат в демонстрация по спортно ориентиране. Децата бяха класирани според възрастовите си групи.

По време на събитието бяха поставени кутии за дарения.

Събраната сума от кутиите с дарения бе в размер на 1825 лв.

Общата дарена сума за лечението на Георги Георгиев от Мала църква от двете събития Фолклорната Вечер и Спортният Празник е в размер на 12 692 лв.,  които вече са преведени по сметката му.

Последни Новини