НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ БАЩИНО ОГНИЩЕ

Подписка за Провеждане на Национален Референдум за БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ, ЕНЕРГЕТИКАТА и СЕМЕЙСТВОТО


Време е гражданите да бъдат питани по важните теми за България! Стани доброволец за твоя район, изтегли бланката и бъди част от референдума!

Официално входирахме в Народното събрание уведомление за стартиране на подписка за национален референдум по следните теми:

  1. Съгласни ли сте приемането на еврото в Република България да стане не преди доходите в страната да се изравнят със средните за Европейския съюз?
  2. Подкрепяте ли запазването на въгледобива и топлоелектрическите централи, както и развитието на ядрената енергетика, включително чрез изграждане на нови мощности в Белене и Козлодуй?
  3. Съгласни ли сте да се забрани със закон ЛГБТИ+ (джендър) пропагандата в детските градини, училищата, културните институции, както и във всяка държавна политика на Република България?

Всички граждани, неправителствени организации, комитети, партии и т.н. , които вярват, че гражданите заслужават да бъдат питани и могат да се обединят около каузата, като оставят на заден план личните си амбиции, са добре дошли да се включат!

Моля изпращайте събраните подписи на адрес: гр. София, ул. Младост 3, код 1712, пощенска кутия 56.
За допълнителна информация и контакти: 0887792695

Бъди част от референдума!

Допълнителни документи: Образец 1Образец 2

Последни Новини